Skip to the content

Kalender

Gjest: Rabalderhøst: Christine Sandtorv med barnekor fra Molde kulturskole

30. oktober 2020 - Kl. 18.00

Rabalderfestivalen inviterer til en stemningsfull familiekonsert med Spellemannsvinnende barnemusikk! I 2009 kom Christine Sandtorv, blant annet kjent fra Ephemera, ut med sin første barneplate ’Godnattsanger’. Dette var starten på et helt nytt univers, Stjernetellerne. Fortsettelsen på Stjerneteller-universet kom med platene ‘Gullamanter’ i 2012 og ‘Dinomaur’ i 2014, som begge fikk Spellemannprisen for Årets Barneplate.

Med nå fire album og en EP i det spennende Stjerneteller-universet har Christine Sandtorv markert seg som en av de mest populære og egenartede produsentene av musikk for barn i Norge i dag. Som vanlig er konsertene hennes fylt med både fengende favoritter og pustepauser som minner om at verden er mer enn skjerm og tastatur. Dans og moro, lek og alvor – med poplåter av ypperste klasse.

Christine Sandtorv er kjent som en av artistene i gruppen Ephemera, og har blant annet skrevet hiten ”Girls Keep Secrets in the Strangest Ways”. Hun kom med soloplate i 2006, og i 2009 kom hennes første barneplate.

Vi tar smittervernshensyn på alvor på alle arrangement denne høsten og følger de gjeldende smittevernsreglene som gjelder ved arrangementstidspunket. Alle arrangement er med sittende publikum hvor vi overholder avstandsregelen. Håndsprit vil være tilgjengelig flere steder i lokalet. Har du symptomer eller føler deg syk ber vi deg om at du ikke møter opp.

Blir arrangementet avlyst grunnet nye restriksjoner i samfunnet refunderes alle kjøpte billetter.

Kontaktinformasjon blir lagret i 10 dager etter arrangement for å sike en eventuell smittesporing.