Skip to the content

Teater

Barneteater 5.-7. trinn

Elsker du teater og drama? Da er kanskje barneteater noe for deg. Samspill, trygghet i gruppe og dramalek er viktige fokusområder.  
Kreativ lek og fri fantasi kombinert med morsomme teaterøvelser legger rammen for undervisningen. På barneteatret jobber vi med tekst og karakterarbeid på ulike måter. Noen ganger jobber vi med manus og andre ganger er elevene mer delaktige i utformingen av teaterforestillingen.

Alle gruppene er i løpet av skoleåret med på minst én oppsetning. Vi jobber ofte tverrfaglig med andre uttrykksformer i kulturskolen. 

Undervisningen er organisert som gruppeundervisning.  Det er hovedsaklig ukentlig undervisning, men i perioder mot forestillinger må det påregnes noe aktivitet på helg også.

Barneteater for 5.-7.trinn er 1,5 t ukentlig undervisning. Vi har barneteatergruppe i Molde sentrum. Oppstart av barneteater i Midsund er planlagt med ukentlige øvelser er fra høsten 2021. Hvis korona-situasjonen tillater det, forsøker vi å legge til rette for noen workshop på våren 2021.
Velg ønsket alternativ / undervisningssted og trykk Søk elevplass:
Søk elevplass