Skip to main content Skip to footer

Velkommen til «Teaterhelg» på Molde kulturskole, fredag 19. april – mandag 22. april.

Velkommen til «Teaterhelg» på Molde kulturskole, fredag 19. april – mandag 22. april. 

Nå inviterer vi for første gang til en teaterhelg hvor man kan se opptil 3 forskjellige forestillinger og delta på teaterlek. Her kan man oppleve mange av de flinke elevene våre i barneteater og fordypning. Etter en av forestillingene (lørdag) kan også publikum få en liten smak av livet på teaterscena ved å være med på teaterlek hvor man kan lage en karakter og bli en annen enn seg selv ei lita stund. Kanskje du kan ta en morsom selfie med morsomme hatter eller en praykk? 

Vi gleder oss masse til å ønske dere velkommen og håper mange vil komme!

“Jakten på kunnskapens bok” av Ingunn Andreassen, barneteater Molde

“Et lik til besvær” av Ingunn Andreassen, barneteater Midsund

“Den skallete songarinna” av Eugene Ionesco, teater fordypning 

Teatertilbudene ved Molde kulturskole

Liker du å late som du er noen andre? Liker du å leke og overdrive og tulle? Da kan teater være noe for deg. På Molde kulturskole har vi teatertilbud for alle aldre. 

På våre teatertilbud har vi fokus på trivsel, trygghet og gruppearbeid. Gjennom ulike teater- og dramaøvelser lærer du hvordan du bruker kroppen og stemmen for å spille en rolle, hvordan du kan finne på egne historier eller spille en historie fra et manus, og hvordan man kan lage teaterforestillinger.

Seniorteater

Leken - som ligger latent i oss alle, viskes ofte ut jo eldre vi blir. Gjennom dette tilbudet er vår målsetting å vekke det skapende og lekne individet. Gjennom Seniorteater tilbys en arena for å bli bedre kjent med drama og teater som uttrykksform.

"Seniorteateret" vil ha normalt ha ukentlige samlinger på dagtid der vi jobber 'fra ide til forestilling'. Det vil også legges inn noen workshoper i løpet av året med ulike temaer; stemmebruk, improvisasjon, kropp i scenerommet m.m. I forbindelse med forestillingene må det påregnes noe ekstra øvingstid, også på kveld og/eller helg.

Gjennom teatertilbudet vil elevene få jobbe med karakterarbeid, tekst og manusutvikling. Det er et lavterskeltilbud hvor det skal være plass til alle.

Det er ikke forventet at du har erfaring fra drama eller teaterarbeid fra før. Kanskje føles det litt skummelt å stå på scenen? I teatergruppen er det også plass for de som har interesse for teater. Sosialisering, samhold og tilhørighet står sentralt i tilbudet. Sammen finner vi vår struktur. Kanskje en i gruppen er en utmerket sufflør eller inspisient? Kanskje en vil sy kostymer? Sammen skal vi skape "Seniorteatret".