Skip to the content

Kunst

Kunst 5.-7. trinn

Liker du å tegne, male og skape noe kreativt og har lyst til å utvikle dine kreative evner? På kunst tilbyr vi dere stor bredde og kunnskap i forskjellige teknikker og visuelle uttrykksformer som for eks tegning, maleri, collage, skulptur/installasjon ol. Vi jobber fra ide til produkt, hvor den kreative prosessen er en sentral del av undervisningen. Ved å gå på kunst vil du lære ulike grunnleggende teknikker med hovedmål at du skal mestre et håndverk. 

Elevene undervises i grupper etter alder og erfaring med normalt maks ca 10 elever pr gruppe. Undervisningen gis ukentlig, og elevene jobber både med individuelle oppgaver og gruppeprosjekter. Elevene deltar på minst èn utstilling i løpet av skoleåret.

Vi har kunstgrupper for ulike aldersgrupper både i Midsund, Molde, Eidsvåg og Eresfjord. 

NYTT TILBUD I GJEMNES HØSTEN 2020:  Vi oppretter etter planen nye kunstgrupper i Gjemnes fra høsten 2020, enten i Batnfjorden og/eller Torvikbukta skule med forbehold om nok søkere. Ved oppstart er det èn kunstgruppe for elever i 1.-5.trinn primært. Vi kan ikke garantere at vi kan ha tilbud for alle aldersgrupper, men tar imot søknader.


Velg ønsket alternativ / undervisningssted og trykk Søk elevplass:
Søk elevplass