Skip to the content

Kunst

Kunst 5.-7. trinn

Liker du å tegne, male og skape noe kreativt og har lyst til å utvikle dine kreative evner? På kunst tilbyr vi dere stor bredde og kunnskap i forskjellige teknikker og visuelle uttrykksformer som for eks tegning, maleri, collage, skulptur/installasjon ol. Vi jobber fra ide til produkt, hvor den kreative prosessen er en sentral del av undervisningen. Ved å gå på kunst vil du lære ulike grunnleggende teknikker med hovedmål at du skal mestre et håndverk. 

Elevene undervises i grupper etter alder og erfaring med normalt maks ca 10 elever pr gruppe. Undervisningen gis ukentlig, og elevene jobber både med individuelle oppgaver og gruppeprosjekter. Elevene deltar på minst èn utstilling i løpet av skoleåret.

Vi har kunstgrupper for ulike aldersgrupper både i Midsund, Molde, Eidsvåg og Eresfjord. Vi har også kunsttilbud i Batnfjorden i Gjemnes som ble startet høsten 2020. Vi utvider med flere grupper inndelt etter alder hvis det er nok søkere.Velg ønsket alternativ / undervisningssted og trykk Søk elevplass:
Søk elevplass