Skip to the content

Dans

Dans 3. trinn (vår 2020)

Klassisk 
Klassisk ballett er grunnlaget for all scenisk dans, og i klassisktimen trener vi opp ferdigheter som vil komme til gode også i jazzdans og moderne. Timen består av mange øvelser som både er fartsfylte og som er langsomme og kontrollerte, alt for å utvikle dansen og musikaliteten hos elevene. En viktig ingrediens er også evnen til å selv tolke dans og derfor får elevene en del oppgaver de må løse selv eller i grupper. 
Klassen varer i 45 min. 

Funky jazz 
Funky jazz er en fusjon mellom jazz og hiphop. Timen har hovedvekt på koreografi, hvor vi lærer hurtige og langsomme bevegelsesmønstre. Stil, musikalitet og energi er stikkord. Her vil elevene få utforske sin egen stil og utfordre sin generelle allsidighet i dans. 
Klassen varer i 45 min.

Hiphop 
Hiphop blir brukt som betegnelse for en danseform som er utfordrende, morsom og litt røff, og hvor man danser til funk og rap-musikk. Hip hop inneholder elementer fra forskjellige dansestiler, som for eksempel jazzdans, funk og breakdance.
Hiphop-klassen er for 3.-5. trinn.
Klassen varer i 45 min. 

Dansemix
I dansemix får elevene er introduksjon til ulike dansesjangre som klassisk, jazz og hiphop. Gjennom den varierte undervisningen blir elevenes motoriske ferdigheter, musikalitet og kreativitet stimulert. Vi jobber også med ulike oppgaver som bidrar til å utvikle elevenes samarbeidsevner. Å oppleve danseglede er sentralt.

Alle våre danseklasser er for både gutter og jenter.

OBS! Dersom du ønsker å melde deg på flere danseklasser, gjør du bare påmeldingsprosedyren på nytt.


Velg ønsket alternativ / undervisningssted og trykk Søk elevplass:
Søk elevplass