Skip to the content

Workshops 29.februar og 7.mars

Velkommen til å delta på spennende workshops! Lørdag 29.februar i Midsund og Eidsvågen, lørdag 7.mars i Batnfjorden.

Deltageravgift: kr 100,- som betales ved ankomst (vipps eller kontant). Inkluderer evt materiale og matpause (pizza)

Påmelding: send e-post til kulturskolen@molde.kommune.no. Med følgende info:
Navn på deltager og foresatte, hvilken workshop du ønsker å delta på, trinn, e-postadresse og et telefonnummer. Viktig at du gir beskjed om evt allergier o.l. som vi må ta hensyn til.

Her er informasjon om workshop-ene:

Lørdag 29.februar - Midsund skule kl 1100-1500
Teaterworkshop for 3.-5.trinn:"Kongens nøkler" med Siv Tone Lothe
«En gang for lenge siden, i et land langt borte, levde en ond og urettferdig konge. Grådig som han var, la han tunge skatter på folket i landet. De fleste var bønder, og hadde ikke mer enn de trengte selv. Men nå hadde kongen gått for langt. Han begynte å kreve inn korn fra folket, for å selge det til andre land. Slik ble kongen rikere og rikere, mens folket ble fattigere og fattigere. Men nå hadde landsbyfolket fått nok. Nå måtte de stoppe kongen....»

Vil DU være med å finne ut hva som skjer videre i denne historien? Bli med på drama- workshop! Her skal vi utforske og lage en spennende fortelling sammen, og alle skal få prøve ut flere roller.

Lørdag 29.februar - Ugelvik-skulen kl 1100-1500
Elektronisk musikkproduksjon for 6.-8.trinn: "Lag din egen musikk på iPad!"  med Joachim Orvik
Har du en drøm om å skape noe? Bli med å lag din egen musikk - det er superenkelt!
På denne workshopen lærer du å bruke iPad som et musikkstudio der du kan lage rytmer, beats, melodier og sanger. Man kan til og med spille inn egne lyder eller man kan gjøre som mange kjente DJs og lage fengende danserytmer.  

Programmet heter GarageBand og man trenger ikke å kunne det fra før av, dette lærer vi på Workshopen.
Du trenger ikke å ta med noe. Alle får låne egen iPad og utstyr for å lage musikk. Ta med en venn eller flere og bli med på noe gøy og spennende!

Lørdag 29.februar Eidsvåg ungdomsskole kl 1100-1500

Workshop DANS! for 3.-5.trinn med Gøril Roesen
Velkommen til en workshop med fokus på danseglede! I første økt skal vi jobbe med å utforske bevegelser i forhold til musikk, dynamikk, tempo og hverandre. Ved å jobbe kreativt utvikler barna sin egen forståelse for dans og bevegelser. I andre økt skal vi lage en koreografi. Målet er at barna skal oppleve mestring og eierskap til dansen, og ikke minst danseglede! 

Foreldre, søsken og andre er velkommen til en mini-visning kl. 1445.

 

Lørdag 7.mars kunstworkshop på Batnfjorden samfunnshus kl. 1100-1500

Liker du å være kreativ og er nysgjerrig på hva KUNST kan være? Er du elev i 4.-10. trinn? VELKOMMEN til kunstnerisk verksted sammen med oss fra Molde kulturskole!
4.-7.trinn: Silhouette-oppgave. Vi leker oss med skygge og skal tegne ned egen silhouette på store ark. Så skal denne fylles med farger, former, tegninger etc. Kanskje vi også kan pusle kreativiteten vår sammen til et kjempestort bilde? Dette blir GØY!
8.-10.trinn: Street-art: 8-10. trinn skal i løpet av workshopen få bryne seg på street art-teknikker. Vi skal her samarbeide om ett stort motiv, og jobbe i lag for å oppnå et flott resultat på kort tid. Vi lærer å skjære sjablonger, hvordan man bruker spraymaling, og lærer om gatekunsthistorie!

Workshop med Hilde Witzøe og Sivert Bjørnerem.