Musikklek lørdag:

Tid: kl. 12.00-12.45 på lørdager, følg med på facebook, detskjerkalenderen og hoopla.

Sted: Molde kulturskole, Fridtjof Nansensgate 7.

Pris: 100 kr. pr. barn pr. gang, det er plass til 22 barn. Voksne gratis. Billetter selges via www.hoopla.no. Anbefaler å kjøpe billett på forhånd.

Musikklek lørdag er et tilbud til barn 1-6 år med voksne (foreldre, besteforeldre, onkler, tanter...).

Vi samles til sang, dans og lek med musikk. Voksne blir minnet på sanger de en gang kunne, samtidig som de får mulighet til å lære nye sanger og leker som kan brukes sammen med barna hjemme.

Fordi musikk er gøyest når man lager den sammen med andre!

Babysang drop-in:

Tid: Tirsdager kl. 1100, 2 parallelle grupper inndelt etter alder

Sted: Molde kulturskole, Fridtjof Nansensgate 7. 3.etasje

Pris: 30 kr pr baby

Babysang er et drop-in-tilbud for de som er hjemme med de aller minste mellom 0 og 1 år. VI har ei gruppe for de minste opp til ca 8 mnd og ei for de fra 8 mnd og oppover. Man bytter gruppe når man synes det passer sitt barn best.

Gjennom musikk kan du skape en unik relasjon mellom deg og babyen, både gjennom sanger, regler, nærhet og bevegelse. Vi bruker noen gode "gamle" sanger, danser og regler - og noe nytt. Etter babysang er rommet åpent for en kaffekopp og sosialt samvær.

Lærere

Musikklek lørdag: