Sceneproduksjon

Har du lyst til å kjøre lyd og stille lys på konserter? Har du lyst til å være med og arrangere vellykkede forestillinger? Er du interessert i å skru på knotter og få utstyr til å virke? Da er dette noe for deg!

Gjennom undervisninga i faget vil elevene få kunnskap i bl.a. grunnleggende opplæring i analog lydmiksing, mikrofonplassering m.m. enkel lysteknikk og prinipper for lyssetting av scena opp- og nedrigg av lyd- og lysutstyr, plassering av mikseposisjon m.m. hvordan organisere og holde orden på scena.

Undervisninga vil i stor grad være praktisk og knyttet til kulturskolens egne produksjoner; konserter / utstillinger / teater- og danseforestillinger m.m.  Det er ikke nødvendig med forkunnskaper verken innen musikk eller elektronikk. 

Undervisninga vil normalt knyttes til konsentrerte perioder i forbindelse med kulturskolens produksjoner, men perioder med fast ukentlig undervisning kan også være aktuelt.  Tilbudet passer for alle fra 7. trinn og oppover som er interessert i å skru på knotter, koble ledninger og få utstyr til å virke.

Sceneteknikk er ikke et tilbud skoleåret 2019/2020.

Søknadsskjema

 

Molde Kulturskole

 

Social links